Facility management

Neonia levererar allt inom facility management och paketerar det riktigt personligt så att det ska passa just er.

SE HIT! Generöst erbjudande till nya kunder: Vi bjuder på en fönsterputsning vid tecknande av nytt städabonnemang! Varmt välkommen!”

BOKA NU! (FÖRETAG)

Vi hjälper er med allt ifrån kontorsstädning, flyttstädning, kaffemaskiner, kontorsmaterial till fruktkorgar och växtskötsel. Vi erjuder även vaktmästeri och bemannar receptionen! Allt från en och samma leverantör. Vi arbetar hårt för att göra er vardag ren, fin och okomplicerad så att ni kan koncentrera er på det ni kan bäst, er kärnverksamhet.

Kontakta oss, så ska vi hitta en skräddarsydd lösning som ni blir riktigt nöjda med! Varmt välkommen!

Neonia löser dina problem – med ett rent samvete!

Ända sen 1989 har Neonia underlättat Stockholmarnas vardag. Varje dag levererar vi kontorsservice och utför städning som genomsyras av miljötänk, till företag i hela Stor-Stockholm. Neonia är ett städbolag men också en helhetsleverantör av kontorstjänster, även kallat Facility Management. Det innebär ett brett utbud av tjänster från en leverantör. Vi jobbar på ett personligt plan och ser till att skräddarsy och anpassa alla våra tjänster och lösningar för er. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi tycker väldigt mycket om långvariga relationer och kommer därför jobba hårt för att ni ska trivas med oss!

✓ Är alltid i framkant gällande nya förbättrade metoder och material
✓ Har kontinuerlig utbildning inom miljötänk, kvalité & effektivisering

Kontorsservice

Ett bra kontor skall fungera effektivt, så du kan fokusera på din kärnverksamhet. Därför tar vi hand om din kontorsservice – så att du kan koncentrera dig på det du kan bäst. Vi styr upp kaffepausen, fruktkorgar, företagets växtskötsel, trädgårdsskötsel, kontorsmateriel och levererar smidigt alla förbrukningsvaror. Kontakta oss, så hittar vi en lösning för just din vardag!

Kaffemaskiner

I Sverige dricker vi mest kaffe i hela världen och utan en bra kaffemaskin skulle många företag stanna. Vi erbjuder kaffemaskiner och allt som hör därtill så att kaffet kan serveras utan avbrott varje dag.

Läs mer

Akvarieuthyrning

Hyr ett akvarium till ditt företag. Ett snyggt välskött akvarium är inte bara en trevlig inredningsdetalj utan har även en lugnande avstressande effekt. Vi sköter allt från leverans, montering och löpande skötsel. Vilka fiskar gillar du?

Läs mer

Växtservice

Trötta växter på kontoret är inte ett bekymmer längre. Vi ser till att ditt kontor alltid har snygga och nyttiga växter och blommor. Våra växtskötare ser till att vattna och sköta om dina växter regelbundet och håller dem i toppform. Hör av dig till oss så inreder vi din vardag lite grönare!

Läs mer

Lokalvård

Vi kan lokalvård – det bevisar våra många, långa kundrelationer. Vare sig ditt företag är stort eller litet, butik eller fabrik, så levererar vi den städningen som passar ditt företag bäst.

Läs mer

Kontorsmaterial

Slipp paniken när ditt kontorsmaterial tar slut! Pennor, kopieringspapper, kuvert, mappar, pärmar och annat som du behöver varje dag. Vi levererar, fyller på ditt lager så att du aldrig står tomhänt. Vi köper in i stora volymer vilket ger dig som fördelaktiga priser.

Läs mer

Fruktkorgar

Vi ser till att dina medarbetare kan bibehålla en jämn blodsockernivå och få i sig vitaminer med hjälp av våra nyttiga fruktkorgar. Vi levererar fruktkorgar i alla storlekar och så ofta som du önskar. Hör av dig så hittar vi rätt korg för dig.

Läs mer
Våra tjänster

Låt oss kontakta dig

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snabbt vi kan.

Snabblänkar

Butiken
Personal
Erbjudanden
Offertförfrågan
Arbeta hos oss

Referenser

Läs omdömen

Vår värdefulla personal – vår största tillgång

Vi är glada över att ha en väldigt låg personalomsättning och kan därför erbjuda våra kunder samarbeten som är mer personliga än vad som är vanligt i branschen. Eftersom våra tjänster oftast är av regelbunden karaktär och våra medarbetare ofta arbetar väldigt nära våra kunder, så är vår personal vår största tillgång! Det skapar en trygghet för er och bidrar till att vi kontinuerligt kan förbättra och utveckla våra tjänster och samarbeten.

  • Vi jobbar mycket nära våra kunder

  • Vi anpassar oss efter era önskemål

  • Vi har ett strategiskt miljötänk

  • Vi har erfaren och kunnig personal

  • Vi arbetar hela tiden på att utveckla och förbättra våra tjänster

Hitta hit