Om oss

Underlättar stockholmarnas vardag sedan 1989

Neonia levererar kontorsservice och utför städning till företag och privatpersoner i hela Stor-Stockholm. Vi ser till att du och ditt företag kan koncentrera er på er kärnverksamhet. Neonia tar hand om vardagssysslorna på företaget, så att kontoret är rent och alla servicefunktioner fungerar exakt så som ni önskar. Allt från en och samma leverantör, istället för att krångla med flera olika. Vi ser till att spara din tid.

Vi levererar allt inom facility management och paketerar det personligt. Vi hjälper er med allt ifrån kontorsstädning, flyttstädning, kaffemaskiner, kontorsmaterial till fruktkorgar och växtskötsel.

Neonia erbjuder allt inom facility management. Inget företag är det andra likt, därför levererar vi en personlig helhetslösning  just för ert företag. Hos oss får du en kontaktperson som hjälper dig lösa företagets samtliga behov.

Den personliga kontakten säkerställer även den övergripande kvalitetskontrollen för alla våra tjänster. Vi följer självklart Serviceentreprenörernas avtalsvillkor. Här kan du läsa mer om våra villkor i detalj: Neonias Företagsvillkor

Neonias fördel är just kvalitet. Vi är inte störst i branschen och därför kan vi lova bättre resultat, bättre kommunikation och ett säkrare slutresultat. Det har vi nu levererat i snart 30 år. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda de bästa tjänsterna och produkterna så att de passar just dig. Varken mer eller mindre.

Kontakta oss, så levererar vi en lösning för din vardag!

Vill du veta mer om oss eller få en offert för ditt företag?

Offertförfrågan