Arbeta hos oss!

Vi växer så det knakar!

Har du det vi söker och är av det rätta virket? Våra medarbetare är våra ambassadörer. Alla som jobbar hos Neonia är stolta över att alltid få göra sitt bästa och få se nöjda och glada kunder varje dag. Hör av dig till oss – för vi söker kontinuerligt nya hjältar som kan göra fler kunder till fler ännu nöjdare kunder.

Kontakta oss, om du är intresserad av ett roligt jobb med bra karriärmöjligheter, och berätta mer om dig själv, gärna via mail. Du hittar adressen här nedan.

Telefon: 08-197 800
Mail: info@neonia.se
Besöksadress: Betongvägen 2, 142 50 Länna

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Just nu söker vi:

Arbetande förman/arbetsledare

Vi söker just nu en arbetande förman/arbetsledare som kan förstärka vårt team! Tjänsten kommer innebära 50% städning hos kunder och 50% arbetsledning av övrig personal. I uppdraget ingår även att köpa in material och leverera det till våra kunder, därför krävs det att du har B-körkort. Som arbetsledare är det också viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Kontakta oss redan idag med din ansökan!

Skicka in ansökan!

Lokalvårdare

Vi växer och söker nya lokalvårdare som kan förstärka vårt team! Som lokalvårdare hos oss får du arbeta både hemma hos privatpersoner och på företag, stora som små. Kontakta oss redan idag med din ansökan!

Skicka in ansökan!