Tjänster inom Facility Management i Stockholm

Slipp ringa runt till flera olika kontaktpersoner – låt oss på Neonia sköta ert företags alla behov inom Facility Management! Vi fixar skräddarsydda lösningar för det mesta, allt från golvslipning, städning, akvarieskötsel till bemanning och exempelvis service av era kaffemaskiner! Regelbunden pakettjänst eller punktinsats – du bestämmer!

Allt inom Facility Management

Vi på Neonia är stolta över att kunna erbjuda allt inom facility management. Vi håller ert kontor i toppform genom att hålla det snyggt och städat, påfyllt med hygienartiklar och förbrukningsmaterial, tar hand om era växter, serva kaffemaskinen, ja, vi kan till och med bemanna receptionen eller ordna med vikarie vid sjukdom och semester!

Vi på Neonia erbjuder er:

  • Skräddarsydda helhetslösningar inom facility management

  • En personlig kontaktperson

  • Välj själv efter vad just ditt företag har behov av: enstaka tjänster eller regelbunden service.

Skräddarsytt för ert företag i Stockholm

Vi förstår att inget företag är det andra likt, därför har vi försökt göra det så enkelt som möjligt för er att plocka ihop ert alldeles egna skräddarsydda paket med tjänster inom Facility Management, så att ni får exakt vad ni behöver och inget annat. Vi förstår också att det kan vara ganska krångligt och tidskrävande att ha kontakt med olika personer för olika tjänster. Därför har vi löst det så att ni får en egen kontaktperson oavsett hur många tjänster ni väljer. Er kontaktperson är en riktig klippa som kommer att göra allt för att lösa ert företags alla behov! Er personliga kontakt är spindeln i nätet som även säkerställer den övergripande kvalitetskontrollen för alla tjänster ni nyttjar hos oss.
Saknar du någon tjänst inom Facility Management, i vår meny? Hör av dig, så ska vi se vad vi kan göra för er!

Golvvård

✓ Diamantslipning
✓ Golvslipning
✓ Mattvätt
✓ Stenslipning

Läs mer

Kontorsservice

✓ Akvarium
✓ Bemanning
✓ Entrémattor
✓ Fruktkorgar
✓ Hygienartiklar
✓ Kaffemaskiner
✓ Kontorsmaterial
✓ Växtservice

Läs mer

Lokalvård

✓ Butiksstädning
✓ Byggstädning
✓ Flyttstädning
✓ Fönsterputsning
✓ Kontorsstädning
✓ Möbeltvätt
✓ Sanering
✓ Storstädning
✓ Trappstädning

Läs mer

Välkommen att höra av dig till oss på Neonia!