Stenslipning / diamantslipning av golv i Stockholm

Skicka Offertförfrågan

Stenslipning av alla typer av golv

Alla golv, även stengolv slits och behöver behandlas. Vi slipar, putsar, lagar, polerar och ytbehandlar dina stengolv och stentrappor så att de blir som nya!

✓ En professionellt utförd stenslipning ger ett snyggt resultat och minskar det dagliga städbehovet samt sparar kostnader.

Vi är experter på golvvård, kontakta oss vid frågor kring ditt golv.

Diamantslipning

En diamantslipning ger dina golvytor en helt ny ytfinish där du kan välja resultatet, allt från sidenmatt till superblank. Golvet blir mer tåligt och mer lättskött. Diamantslipning av stengolv och stentrappor ger bra motståndskraft vilket minskar behovet av underhåll och reparation. Därför minskar även kostnaderna långsiktigt om du sköter om och vårdar dina stengolv. Men om det skulle behövas lagar vi även skador på äldre stengolv och stentrappor.

Blank, superblank eller sidenmatt?

Golv av marmor, granit, kalksten och skiffer kan alla bli som i nyskick! Välj mellan blank, superblank eller sidenmatt finish. De här ytbehandlingarna fungerar som impregnering och skyddar golven under våra mörka, kalla och blöta årstider.

Behandling efter slipning av golv

Impregnering och polering gör att smuts inte kan tränga ner genom stenen, det bildas en ytbarriär. Om man vill behålla samma finish bör man göra en polering var 4-5 år. Vid trapphus och entréer vartannat år.

Vill du få dina golv vackra igen?

Begär offert snabbt och enkelt online:

Offertförfrågan
Läs våra avtalsvillkor för företag