Butiksstädning

Städning av butiker och affärslokaler kräver ofta lite mer än vanlig kontorsstädning. Det vet vi, för vi har jobbat med butiksstädning i många år.

Städning för privatpersoner

Vi erbjuder hemstädning till privatpersoner i Stockholm, även kallat hushållsnära tjänster. Det är väldigt enkelt, du väljer själv vad du vill få hjälp med och hur ofta. För oss är det viktigt att du känner sig trygg med oss i ditt hem och vi anpassar oss därför efter dina önskemål om tider och nyckelhantering. Vi har självklart tystnadsplikt och diskuterar aldrig våra kunder med utomstående. Du har alltid samma person som kommer hem till dig på regelbundna tider och hjälper dig med det som du specificerat på förhand. Du kan själv välja om du vill ha städning varje vecka, varannan eller en gång per månad.

Vi kan även erbjuda tvätthjälp, fönsterputsning och storstädning av t.ex. garaget eller vinden.

I vår hemstädning ingår

Väderpåverkan

En av anledningarna är vädret. Under en hel dag vandrar oräkneliga mängder kunder in och ut ur butiken som tar med sig damm, grus, regn och snöslask.

Slitage

En annan anledning till att det är mer krävande städning beror på slitage. Varor rullas in och packas upp på hyllor i butiker och det lämnar sina spår i form av skräp, smuts och damm.

Städning på speciella tider

Dessutom är det inte lämpligt att städa mitt bland alla kunder och därför städas butiker på speciella tider på dygnet, ofta innan öppning eller efter stängning.

Men för oss är det här inga problem, vi vet hur utmaningarna ska tacklas. Vi städar nämligen allt ifrån stora köpcentrum och butikskedjor till små enskilda butiker samt andra slags affärslokaler. Vi har många års erfarenhet och har lärt oss vad som krävs för ett riktigt bra städresultat. Varför inte testa oss?

Är butiksstädning något du behöver hjälp med?

Begär offert snabbt och enkelt online:

Offertförfrågan
Läs våra avtalsvillkor för företag