Butiksstädning i Stockholm

Städning av butiker och affärslokaler kräver ofta lite mer än vanlig kontorsstädning. Vi på Neonia har jobbat med butiksstädning i många år, vi vet att många moment kräver både extra varsam, noggrann eller på annat sätt specialanpassad städning. Självklart utför vi även professionell desinfektion och sanering av ytor och lokaler vid behov. Vilken butiksstädning som krävs beror på många olika faktorer:

Skicka Offertförfrågan

Väderpåverkan

Vissa säsonger för med sig blötare väder, vilket i sin tur påverkar vilken grad av butiksstädning som krävs. Under en hel dag vandrar oräkneliga mängder kunder in och ut ur butiken, vilket för med sig damm, grus, regn och ev. snöslask.

Slitage

Slitage och vilken grad av slitage lokalen får, beror förstås på vilken verksamhet som finns i butiken. I större eller mindre utsträckning påverkas dock alltid butikens ytor av bland annat varor som rullas in och packas upp på hyllor, varor eller möbler som flyttas, och liknande. Vanlig användning av butikslokalen lämnar helt enkelt sina spår i form av slitage, skräp, smuts och damm.

Städning på tider som passar er

Det är sällan lämpligt att städa mitt på dagen bland alla kunder, och därför genomförs butiksstädning på speciella tider på dygnet – ofta innan öppning eller efter stängning. Detta är förstås helt avhängigt er verksamhets behov, våra butiksstädningspass är flexibla!

Lång erfarenhet av butiksstädning + städning av affärslokaler och köpcentrum

Vi på Neonia vet hur utmaningar ska tacklas. Vi städar nämligen allt ifrån stora köpcentrum och butikskedjor till små enskilda butiker, helt enkelt många olika slags affärslokaler. Vi har många års erfarenhet av butiksstädning och har mycket bra koll på vad som krävs för ett riktigt bra städresultat.

Har du en butik i Stockholm? Skulle du vilja delegera ut din butiksstädning och få mer tid över till kärnverksamheten?
Varmt välkommen att testa oss!

butiksstädning i matvarubutik i Stockholm

Är butiksstädning något du behöver hjälp med?

Begär offert snabbt och enkelt online:

Offertförfrågan
Läs våra avtalsvillkor för företag