Byggstädning i Stockholm

Arbetet är färdigt och det är dags för dig att packa ihop och lämna bygget. Nu tar Neonia vid! Efter ett byggprojekt – det kan handla om renovering, ombyggnation eller nybyggnation – vill du självklart lämna platsen skinande ren, med en hälsosam luft fri från skadliga dammpartiklar. Oavsett om det är din familj eller någon annan som ska vistas på platsen. Därför är det viktigt med en väl utförd byggstädning.

Läs vår checklista längre ner för att se vad som ingår i vår byggstädning.

Vi städar efter bygget!

Byggstädning är krävande, man måste röja undan skräp och återvinna material. Ofta kan det finnas svåra fläckar, och det klassiska byggdammet som lägger sig överallt innehåller inte sällan skadliga partiklar. Det krävs både god fysik och planering. Neonia skräddarsyr den byggstädning som just du behöver. Det kan vara professionell grovstädning, renoveringsstädning eller slutstädning – den där finputsen som ger det där lilla extra efter ett avslutat projekt. Låt oss ta hand om din byggstädning, så får du tid över att lägga på er kärnverksamhet istället!

Det ingår i byggstädningen:

  • Grovstädning

  • Damm avlägsnas

  • Skydd på golv och möbler tas bort

  • Fönsterputsning, även av mellanglasen

  • Vid behov – sanering och desinfektion av ytor

  • Slutstädning

Vi utför byggstäd i hela Stockholm

Vi på Neonia hjälper företag och privatpersoner med byggstäd över hela Stockholm. För oss är inget jobb för stort eller för litet. Det är alltid lika viktigt med en noggrann städning efter renovering, nybyggnad- eller ombyggnation. Dels för att resultatet av renoveringen ska komma till sin rätt och dels för att skapa en bra, hälsosam miljö.

Service-ID – en självklarhet!

Det är obligatoriskt för auktoriserade serviceentreprenörer att inneha Service- ID. Eftersom vi på Neonia är ett auktoriserat serviceföretag och tar säkerhet på stort allvar, bär alla våra anställda Service-ID i form av ett personligt identitetskort med foto.  Alla våra anställda ska bära med sig detta på sina arbetsuppdrag.

Behöver du byggstädning?

Begär offert snabbt och enkelt online:

Offertförfrågan
Läs våra avtalsvillkor för företag