Arbetsmiljö är A och O för att du och dina medarbetare ska trivas på er arbetsplats. Det finns ett flertal studier som påvisar att trivseln ökar drastiskt om det är rent och snyggt på sitt arbete. Tänk även på att genomsnittsmänniskan jobbar 99 117 timmar under sitt liv, vilket gör det oerhört viktigt att vi mår bra på vår arbetsplats. Källa: Viralnova.com

Enligt Statistiska centralbyråns årliga undersökning är 7 av 10 nöjda med jobbet, och självklart är arbetsmiljön en bidragande faktor till detta. Se därför till att öka förutsättningarna för trivsel genom en bättre arbetsmiljö så att just dina kollegor och/eller medarbetare ska trivas på sin arbetsplats.

Vi på Neonia vill hjälpa er att öka förutsättningarna till en attraktiv och trivsam arbetsmiljö. Vi har länge hjälpt både företag i Stockholm med både kontorsstädning och kontorsservice, för att öka deras trivsel på kontoret. Tillsammans med er hittar vi den städservice som passar just ert företag bäst. Våra tjänster skräddarsyr vi utefter era lokaler, hur de används, hur ni arbetar på dygnet så att städningen alltid är anpassad till rätt nivå.

Ta steget till en bättre arbetsmiljö, här kommer tre enkla städtips:

1. Underhåll kontoret med dammsugning, damning/avfläckning och tömning av papperskorgar.

2. Håll alla toaletter i toppskick, se alltid till att det finns förbrukningsmaterial och att det är rent på toaletterna.

3. Inför “Clean Desk Policy” på ditt kontor, vilket innebär att varje medarbetare har ett ansvar att hålla sitt skrivbord rent och snyggt varje dag.

Vi värnar om kontorsstädning och bra arbetsmiljö!

Varje dag får ditt kontor besök av kunder, medarbetare och chefer, vilket innebär en mängd nya intryck och upplevelser. Har du ett kontor vars kontorsstädning inte är på topp, kommer du garanterat få en sämre upplevelse och arbetsmiljö av dina besökare. Därför värnar vi på Neonia om kontorsstädning på samtliga arbetsplatser.

Vill du ha hjälp med kontorsstädning i Stockholm?

Ta hjälp av oss på Neonia, vi har över 30 års erfarenhet i branschen och vi vet vad som krävs när det kommer till arbetsmiljö och kontorsstädning. Oavsett hur många anställda ni har, 10 eller 1000, vi hjälper er hålla rent på kontoret. Vårt mål är att hitta en städning som passar era förutsättningar!Offertförfrågan