Städhjälp för privatpersoner i Stockholm

Att få komma hem till ett nystädat, väldoftande och rent hem är helt oslagbart, och visst vill vi alla ha det så. Att ha rent och städat hem är inte bara trevligt och mysigt, det är också riktigt bra för hälsan.

SE HIT! Generöst erbjudande till nya kunder: Vi bjuder på en fönsterputsning vid tecknande av nytt städabonnemang! Varmt välkommen!”

BOKA NU! (PRIVAT)

Hur är det med städningen hemma hos dig? Skulle du behöva lite städhjälp? Många tror att det är väldigt dyrt och komplicerat att anlita en firma för städning, men då har vi en trevlig överraskning! Med RUT-avdraget så är ett städat hem ingen omöjlighet längre. Nu kan alla få hemstädning med personlig kvalitet och njuta av lite guldkant i tillvaron till ett rimligt pris! Testa oss!

Professionell & skräddarsydd städning i Stockholm

Neonia erbjuder professionell och personlig hemstädning och städservice till privatpersoner i hela Stockholm. Vi är flexibla och vana med att ta fram skräddarsydda lösningar och inget uppdrag är förs stort eller litet. Vi kan göra punktinsatser eller komma över regelbundet. Och du, vi värnar om våra kundrelationer.

Hemstädning är bara en av alla tjänster vi erbjuder dig som vår privatkund. Hur är det t e x med smutstvätten, strykningen eller gräsklippningen? Skulle någon behöva se över rabatten? Känn dig fri att utforska alla våra olika städtjänster, välkommen!

Hemstädning

Med ett abonnemang hos oss får du tid över till annat och ditt hem är städat, vecka efter vecka. Vi erbjuder hemstädning till privatpersoner i Stockholm, även kallat hushållsnära tjänster. Du väljer själv vad du vill få hjälp med och hur ofta. Vi hjälper dig med städning, strykning och tvätt. Du har alltid samma person som kommer hem till dig på regelbundna tider och hjälper dig med det som du specificerat på förhand. Du kan själv välja om du vill ha städning varje vecka, varannan eller en gång per månad.

Ekologisk städning

Neonia erbjuder ekologisk städning eftersom vi endast använder oss av naturliga rengöringsprodukter utan giftiga kemikalier.

Läs mer

Flyttstädning

En flyttstädning du kan lita på! Vi garanterar att du inte får en anmärkning vid utflyttningen! Hör av dig när du vet att det är flyttdags!

Läs mer

Fönsterputsning

Det är inte så lätt att själv putsa fönster riktigt bra och utan stänk och ränder.
Vi hjälper dig att putsa dina fönster professionellt. Vi putsar in- och utvändigt och mellan fönstren så att du kan se bra ut igen! Hör av dig – så kommer vi och putsar direkt!

Läs mer

Storstädning

Vi städar lite mer detaljerat och djupare och i utrymmen som är mer svåråtkomliga än vid en vardaglig städning.

Läs mer

Strykning

Läs mer

Trädgårdsskötsel

Vi hjälper dig med allt ifrån trädgårdsdesign, växtval, planteringshjälp, trädgårdsskötsel till vanlig gräsklippning och ogräsrensning. Saknar du de gröna fingrarna eller bara behöver lite hjälp med gräsmattan på semestern? Lugn, vi hjälper dig!

Läs mer

Tvätthjälp

Vi hjälper dig med tvätt och strykning. Vare sig du har egen maskin hemma eller bokar tid i tvättstuga så erbjuder vi dig tvätthjälp. Säg hej då till tvättstugan – den tar vi hand om!

Läs mer
Våra tjänster

Städhjälp som vi erbjuder är bl.a.

  • Storstädning
  • Regelbunden städning
  • Fönsterputsning
  • Tvätthjälp & strykning
  • Trädgårdsskötsel
  • Gräsklippning
  • Flyttstädning

Neonia löser din städning – med ett rent samvete!

Intresserad av städhjälp? Låt oss kontakta dig!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snabbt vi kan.

Snabblänkar

Butiken
Personal
Erbjudanden
Offertförfrågan
Avtalsvillkor

Referenser

”Jag tog hjälp av Neonia till en flyttstädning av min farmors lägenhet. Lägenheten hade inte storstädats på säkert 20 år. Efter deras arbete ville jag själv flytta in, såg ut som nytt!”

Stefan, Södermalm

”Jag är ensamstående med 2 små barn – och efter helgen med mina barn så får jag hjälp med städ och tvätt. Så nu kan jag leka med mina barn fullt ut och städ- & tvättångesten är borta! Med RUT-avdraget så är det verkligen billigt för att få mer tid till mina barn. Jag rekommenderar er starkt”

Malin, Enskede
Fler referenser

Neonia löser din städning – med ett rent samvete!

Sedan 1989 har Neonia underlättat Stockholmarnas vardag! Neonia levererar kontorsservice och utför städning till företag i hela Stor-Stockholm. Neonia är ett städbolag och helhetsleverantör av kontorstjänster, även kallat facility management. Ett brett utbud av tjänster från en och samma leverantör. Vi erbjuder personliga lösningar som passar just dig och ditt företags behov. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi arbetar hårt för att skapa långvariga relationer.

Vi har en väldigt låg personalomsättning och kan därför erbjuda våra kunder samarbeten som är mer personliga än många större kollegor i branschen kan göra. Eftersom våra tjänster är av regelbunden karaktär och våra medarbetare ofta arbetar väldigt nära våra kunder, så är vår personal vår största tillgång. Det skapar en trygghet för våra kunder och vi kan kontinuerligt förbättra och utveckla våra tjänster och samarbeten.

Hitta hit