Referenser

De flesta av våra nya kunder kommer till oss via rekommendationer. Ett bra resultat, bra relationer och bra rekommendationer är A och O för oss. Vi har funnits sedan 1989 och har massor av nöjda kunder, och tycker väldigt mycket om långvariga relationer. Vi garanterar att du blir nöjd med vårt arbete och med vår fina och engagerade personal! Vi ger inte upp förrän du är nöjd!

Här nedan kan du läsa om hur folk tycker vi skött oss när det gäller kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning och mycket mer. Välkommen!

”Vi har anlitat Neonia nu i två år. Vi har hemstädning varje måndag och det är toppen att kunna gå till jobbet med gott samvete efter helgen och sen få komma hem till en ren lägenhet. Jag skulle inte orkat göra det så bra själv!”

Johanna, Hammarby Sjöstad

”Jag tog hjälp av Neonia till en flyttstädning av min farmors lägenhet. Lägenheten hade inte storstädats på säkert 20 år. Efter deras arbete ville jag själv flytta in, såg ut som nytt!”

Stefan, Södermalm

”Jag är supernöjd med Neonia. De städar min lilla lägenhet varannan vecka och det bästa av allt är att de även tvättar min tvätt. Och de bokar även en ny tid i tvättstugan varje gång. Värt alla pengar i världen!”

Lisen, Vasastan

”Jag är ensamstående med 2 små barn – och efter helgen med mina barn så får jag hjälp med städ och tvätt. Så nu kan jag leka med mina barn fullt ut och städ- & tvättångesten är borta! Med RUT-avdraget så är det verkligen billigt för att få mer tid till mina barn. Jag rekommenderar er starkt”

Malin, Enskede

Hör gärna av dig till oss om du vill ha fler referenser eller vill vet mer om uppdrag vi genomfört tidigare. Välkommen med en förfrågan till oss!

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Begär offert snabbt och enkelt online:

Offertförfrågan